Όροι Χρήσης

Το Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΓΑΝΟΣ (στο εξής «Ιατρείο») είναι δικαιούχος της ιστοσελίδας «paganos.gr», λειτουργεί και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα με τους κατωτέρω αναφερόμενους όρους χρήσης και προϋποθέσεις.

Ο επισκέπτης/χρήστης της ιστοσελίδας «paganos.gr» οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τις προϋποθέσεις και τους όρους πριν από την επίσκεψη του στη ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες της. Η ιστοσελίδα «paganos.gr» παρέχει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες της με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης.

Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους παρακάτω όρους, δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σας και η χρήση της ιστοσελίδας.

Χρήση της Ιστοσελίδας

Η πλοήγηση στην ιστοσελίδα «paganos.gr» γίνεται σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης, την Πολιτική Απορρήτου και την Πολιτική για τα Cookies.

O επισκέπτης της ιστοσελίδας δύναται να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες του Iατρείου ενώ συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας μπορεί να επικοινωνήσει με αυτό.

Πνευματικά Δικαιώματα

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας «paganos.gr» αποτελεί αντικείμενο Πνευματικής Ιδιοκτησίας και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των Πνευματικών Δικαιωμάτων. Σε περίπτωση που παραβιαστούν οι Όροι Χρήσης της ιστοσελίδας ο διαχειριστής της μπορεί να προβεί σε οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων της .

Η Ιστοσελίδα «paganos.gr» απαγορεύει την αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση και τροποποίηση με οιονδήποτε τρόπο ή μέσο, τμηματικά ή περιληπτικά οποιουδήποτε κειμένου, πληροφορίας, φωτογραφίας, αρχείου βίντεο ή ήχου που εμπεριέχεται σε αυτήν, χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του διαχειριστή της.

Σε περίπτωση που παραβιαστούν οι όροι χρήσης της Ιστοσελίδας «paganos.gr» ο διαχειριστής της μπορεί να προβεί σε οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων της .

Περιορισμός Ευθύνης

Με την είσοδο του στον παρόντα Ιστότοπο ο επισκέπτης/χρήστης αποδέχεται ότι η πλοήγηση και χρήση του γίνεται με δική του ευθύνη.

Το Ιατρείο ενδιαφέρεται και ενεργεί για την άρτια λειτουργία της ιστοσελίδας και την ακρίβεια του περιεχομένου της. Σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η τοποθεσία δεν θα προσβληθεί από ιούς. Επίσης το Ιατρείο δεν εγγυάται ότι οποιοδήποτε άλλος συγγενικός ιστότοπος ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων η ιστοσελίδα τίθενται στη διάθεσή του χρήστη, παρέχονται χωρίς ιούς ή άλλα επιζήμια συστατικά.

Το Ιατρείο δεν εγγυάται ότι οι υπηρεσίες, οι επιλογές και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας θα παρέχονται στον χρήστη χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Το Ιατρείο μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να μεταβάλει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία της ιστοσελίδας.

Το Ιατρείο δε φέρει καμία ευθύνη για την προσωρινή μη διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας, για τη διακοπή μεμονωμένων ή όλων των λειτουργιών της ή για τεχνικά θέματα που τυχόν εμφανισθούν.

To Ιατρείο δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων που περιέχονται στην ιστοσελίδα του, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των Όρων του παρόντος.

Κάθε επισκέπτης/χρήστης οφείλει να λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας (π.χ. προγράμματα προστασίας από ιούς) πριν από οποιαδήποτε ‘’φόρτωση’’ από την Ιστοσελίδα. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή επισκευών, βαραίνει σε κάθε περίπτωση αποκλειστικά τον ίδιο τον επισκέπτη/χρήστη και ουδεμία ευθύνη φέρει το Ιατρείο.

Σύνδεσμοι (Hyperlinks) από και προς άλλους Ιστοτόπους (Websites)

Η Ιστοσελίδα «paganos.gr» έχει το δικαίωμα να περιλαμβάνει συνδέσεις (hyperlinks) προς ιστοσελίδες τρίτων με σκοπό τη διευκόλυνσή των επισκεπτών κατά τη διάρκεια της περιήγησής τους στο διαδίκτυο. Η ιστοσελίδα «paganos.gr» δεν ευθύνεται και δεν δύναται να ελέγξει το περιεχόμενό τους, την ορθότητα, την ποιότητα ή την πληρότητα των υπηρεσιών τους. Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει κατά την επίσκεψη ή τη χρήση τους η ιστοσελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει καθώς οι ίδιοι έχουν την αποκλειστική ευθύνη των υπηρεσιών που παρέχουν.

Η μετάβαση στους συγκεκριμένους συνδέσμους γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη.

Η Παρούσα Ιστοσελίδα δεν Παρέχει Ιατρικές Συμβουλές

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας «paganos.gr», όπως οι πληροφορίες, τα κείμενα των άρθρων, οι φωτογραφίες ή αρχείο βίντεο ή ήχου, που υπάρχουν έχουν αποκλειστικό σκοπό την ενημέρωση και δεν αντικαθιστούν οποιαδήποτε διάγνωση, ιατρική θεραπεία ή ιατρική συμβουλή.

Αποστολή Ενημερωτικών Emails

Κάθε επισκέπτης/χρήστης της ιστοσελίδας συμπληρώνει τα προσωπικά του στοιχεία προκειμένου να ρωτήσει περισσότερες πληροφορίες. Αυτά μπορεί να είναι, για παράδειγμα, Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο, Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, κλπ. Η Ιστοσελίδα «paganos.gr» έχει το δικαίωμα να αποθηκεύσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες και να κρατήσει αρχείο για την αποστολή μηνυμάτων που αφορούν την ενημέρωση των χρηστών σχετικά με τις υπηρεσίες της. Τα στοιχεία αυτά δεν δημοσιεύονται, δεν γνωστοποιούνται ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους.

Σε περίπτωση που ο παραλήπτης των μηνυμάτων δεν επιθυμεί να λαμβάνει πια τέτοια ενημερωτικά email έχει το δικαίωμα να επικοινωνήσει με οποιονδήποτε τρόπο με την ιστοσελίδα «paganos.gr» για να σταματήσει η αποστολή τους.

Επικοινωνία

Οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες ή τα άρθρα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα ή οποιοδήποτε σχόλιο μπορεί να στέλνεται μέσω της ιστοσελίδας στην αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Επιπλέον μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο email info@paganos.gr. Η ιστοσελίδα «paganos.gr» προσπαθεί να απαντήσει κάθε φορά εγκαίρως, με συνέπεια αλλά και υπεύθυνα σε κάθε σχόλιο ή αναφορά των χρηστών προς εκείνη.

Δικαίωμα Αλλαγών

Η ιστοσελίδα «paganos.gr» διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές ή τροποποιήσεις, χωρίς προηγούμενη ειδοποίησή των επισκεπτών/χρηστών της στους παρόντες Όρους Χρήσης, την Πολιτική Απορρήτου, την Πολιτική για τα Cookies καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Για το λόγο αυτό, ο χρήστης καλείται σε κάθε περίπτωση, πριν χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε υπηρεσία της ιστοσελίδας, να ενημερωθεί και, εφόσον είναι απαραίτητο, να αποδεχθεί τους τροποποιημένους όρους εκ νέου.

Εφαρμοστέο Δίκαιο– Επίλυση Διαφορών

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας «paganos.gr» συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές Διεθνείς Συνθήκες, που έχει υπογράψει η χώρα. Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση της ιστοσελίδας «paganos.gr» ή με τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω αυτής, θα γίνεται κατ' αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.